NY BLOGG

Eftersom det typ bara är jag som bloggar här nu haha, så har jag gjort en ny. Följ den gärna!! 
 
http://stinakarlssons.blogg.se/  <------
 
 
KRAM

2013-12-17

Från ikea <3 <3 <3 <3 <3

tisdag

Har en liten sovmorgon idag, vi behövde inte vara på lästiden för att det var konsert igår. Sen så slutar vi tidigare, typ vid två tror jag! Skönt! Dessutom är det ju inte så mycket man kan göra i skolan nu när betygen är satta... Det blir nog chilla lekioner. 
 
Saknar london så himla mycket!

Måndagsgif

 
Mådde bättre igårkväll, och prima idag. TUR! Ska snart bege mig till backens kyrka för julkonsertsövning hela dagen. kram!
 
 

sjuk

Mår väldigt dåligt, hoppas det inte är magsjuka för då blir jag ju ledsen... Imorgon är det julkonsert och sen på torsdag är det Håkankonsert och det vill man ju inte missa!
Och ikväll skulle jag egentligen gå på en exta danslektion med Johan, men nu kan jag inte det:((((( Åhåååå vad jobbigt. Jag får inte i mig så mycket mat så istället för att tröstäta får jag väl tröstdricka. 
 
Nu ska jag se på film, ha det bra

Lucia

Ska gå och lägga mig tidigt idag, våran klass ska lussa 06.45 på ett hotell. Och vi ska vara 06.30 på skolan! Asså fattar ni? Får typ gå upp 5. Sovmorgon? Nej.
 
Ungefär hur jag kände mig när jag fick reda på det^
 
Bloggar mer imorgon om jag hinner, ska till balettakademien på kvällen för avslutning. Det blir mys. Kram!
 

Halo

jag och mamma satt och tittade på nobelmiddagen och fick liteinsperation. fint va?

freeeeeedom

Hej på er! Är så himla glad att historiaprovet är klart nu. Det var det sista provet för den här terminen, åh så
skönt!
Blir att ta det lugnt ikväll, med ansiktsmask och ska nog bada även fast jag typ svimmar efter haha. 
Nu ska jag snart äta middag, puss
 
Här får ni några fula webcambilder jag isa och ebba tog idag. Sista slog jag in huvudet i väggen, har typ fortfarande ont...
 
Ni kan ju slänga in en fråga på ask om ni har tråkigt!

Fullt upp

Pluggar gärnet till so-provet imorgon. Tydligen så är det här provet en jättestor del av betyget så jag vill ju gärna lyckas!
 
Ska fortsätta nu, skriver imorgon kram!
 

Balettakademien

Två bilder från ba:s instagram. Dagen har varit bra, har hängt på studion hela dagen typ. Sitter i soffan och hungrar ihjäl, ska nog äta middag nu. 

Let's have a toast for the douche bags

Skönt med helg! Men ska plugga hela dagen typ. Åh.
Bild i repris. 
 
Blir kort inlägg idag, ska fika nu och sen plugga lite mer. K r a m

Imorgon är det fredag guys!

Ahoy! Kom hem från balettakademien nyss, har dansat sista lektionen för i år! Det var kul som vanligt. I helgen är det dansföreställning nr 2. Taggar så himla mycket! 
 
Imorgon är det även fredag och då finns det chokladbollar i uppehållsrummet vilket är dagens höjdpunkt för jag antar alla på skolan? Ska bli fett
 

Onsdag

God dag alla sköna! Vaknade glad idag i hopp om att vi hade sovmorgon vilket vi alltid har på onsdagar, men nu är det inte så fram till jul. Är så himla less på att gå upp på morgonen. Måste verkligen tvinga mig själv upp ur sängen och det är ju inte så himla trevligt! Dagen i skolan gick väl bra. Vi hade småtråkiga lektioner men det har man ju alltid. Dock så hade vi dans på idrotten haha, och det var väl kul! 
 
Asså bästa kanye♡♡ 
 
Ska plugga ikväll, SO och NO står på schemat. Hoppas jag verkligen kan koncentrera mig, det brukar nämnligen inte gå så bra... Det finns så himla mycket som distraherar, facebook och instagram till exempel. Brukar ofta sluta med att jag pluggar dagen innan prov/läxförhör istället. Jaja vi får se hur det går. 
 
Älskar sex and the city! Blir på så himla bra humör av filmerna. 

it's too cold for you here, so let me hold both your hands in the holes of my sweater

Sorry för dålig uppdatering. Helgen var bra, mycket dans så det var ju skitkul! Igår var jag hos ebba och vi tog det bara lugnt och såg på film. Måste plugga till lite grejer, men det är ju bara 13 skoldagar kvar!!! Åh så himla skönt det ska bli med jullov, behöver nog lite tid utan plugg att tänka på. 
 
 
 
Jag tycker att det är så mysigt att snön har kommit nu! Perfekt att den kom 1 december också;) Det var så himla härligt när jag och mamma satt och lyssnade på julmusik, åt senfrukost och det snöade utanför. Dock så var det väldigt halkigt när jag gick hem idag... Och så skulle det tydligen bli plusgrader till veckan. Nu får snön faktiskt stanna! 
 
En julafton utan snö är INTE ok!