HELGGGG

Hej!
Kom nyss hem från stan, där vi har varit hela dan, och spelat. Gick en sväng med Isa också efter det. Det va ganska jobbigt att spela med min förkylning, men det gick väl helt ok! 
 
Imorgon ska jag jobba hos Julia på kahls. Det ska bli kul, jag är taggad haha! 
happy gals

Tisdag

Haha jag e gulli 
skoja
 
 
Kom hem från skolan för ett tag sen, ska plugga ikväll inför sista provet på backenskolan! Åh så himla skönt, men faktiskt sorgligt att lämna skolan... Idag fick vi också veta våran nya klass. Det är bara några nya som ska börja, men ändå! Några av namnen känner jag igen, så det ska bli kul! 
 
Nu ska jag gå tillbaka till att göra inget, kram!
 
/s
 
 
 
 

sommar eller


Lördag

Hej! Kom nyss hem från en timmes promenad i solen med mamma. Det är jätteskönt ute, älskar vädret! Vi gick vid älven, och såg till och med personer som badade! Får man kalla det sommar?

Snart ska jag äta lunch sen ska vi till Kont och sola tror jag. :) Ikväll ska jag ta mig till Alicia och vara med henne. Har inte träffat henne på länge!

Ha en bra lördag! Kram


Omg


Fredag!:)

hejhej!
Idag är det ju fredag vilket är så otroligt skönt!!
Veckan har faktiskt gått ganska fort och lätt:) trots Nationella prov!
Vi har en del prov kommande veckor men det är ju alldeles snart sommarlov så jag får helt enkelt hålla ut! 2 månadere utan någonting att plugga till! Galet!
För oss i min klass har det blivit dåligt utsatta prov,de ligger väldigt tätt..vilket är väldigt stressande och gör att man har många olika saker att plugga till.Men somsagt,de kommande veckorna ser det inte ut att bli så mycket:)
Imorgon,Lördag så är det Kulturnatta och min klass ska uppträda (sjunga) på stadsbiblioteket,kl 16.30:) Egentligen förstår jag inte hur det ska gå till för vem går in till biblioteket och lyssnar på barn som sjunger? hahhaha:D aja,men det blir väl roligt:)
Min fredag har iallafall varit jättebra!:)
Vi hörs:)
/E

Juniordansarlinjen

Idag hade vi sista träningen med JDL, fast dom flesta i gruppen kommer fortsätta gå i en annan grupp tillsammans, så vi splittras inte helt i alla fall! :) Har inte så mycket att skriva om, haha, så vi hörs!


2013-05-15

Hola, 
Idag har skolan varit helt ok. Kom hem för typ en timme sen och har pluggat lite. Imorgon har jag en danslektion till innan helgen, när vi ska dansa på kulturnatta. Måste hitta lite kläder till det ikväll också :)
 
lollllll
 

LEDIG!!!

Hur skönt som helst att bara skippa hela måndagen. Imorgon ska jag ju till skolan igen men det vill jag inte tänka på! 
 
Föreställningarna gick skitbra, det kommer nog snart bilder på balettakademiens hemsida. Nu ska jag lata mig lite mer och sen göra frukost. HA EN BRA MÅNDAG NI SOM INTE ÄR LEDIGA MAHA
 
 

Harry Potter föreställning

Hela dagen igår har jag varit på Idun och dansat och tittat på dans med les dansgrupp! Då var det ljussättning, och idag är det två föreställningar. Wish me luckkkk!

https://cdn3.cdnme.se/3974556/6-3/pic_518f3500ddf2b3200469344e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3974556/6-3/pic_518f3500ddf2b3200469344e.jpg" class="image">


Wihoo

Hej!:)
Idag är det fredag! Det är så skönt att vara ledig.Jag ska verkligen njuta av det här eftersom att vi har så mycket i skolan och sådär.Saga,en kompis är här till söndag och på måndagen är vi också lediga,då ska jag kanske plugga haha,nemen vi får se,jag vill göra så lite som möjligt! Jag hoppas verkligen att ni får underbara lediga dagar framöver:) Här kommer ett collage med min lilla katt Mojsan:)
Vi ses
/Ebba


"fredag"

Hej! Idag blev det ju som en fredag, för att vi är lediga imorgon och till och med på måndag också! Fem dagars helg är inget man tackar nej till! Efter skolan idag cyklade jag till stan och åt glass med Isa, Ebba och Kevin. Sen gick jag till dansen, det gick väl ganska bra. Sista träningen inför helgen, när vi har en föreställning. Harry Potter tema till och med! Kom!
 

Tävling!

Hej igen:) Jag är med i en tävling på www.annaxelsson.devote.se.Ni vet den blogg som jag tipsade om förut?:)
Där tävlar hon ut en oanvänd Body Lotion från hollister i lukten "Solana beach". Jag har själv luktat/testat den när jag var i Stockholm,den luktade underbart verkligen, men jag köpte inte den på grund av brist på pengar just då,haha:D
så den tävlar jag om och tycker att ni också ska vara med och tävla! Här är en bild:)
Hoppas att jag vinner:)!!

Galet varmt!!!

Så sjukt varmt det är ute just nu!!! Man blirpå så mycket bättre humör när det är så här bra väder:) vad tycker ni?


religion

Pluggar gärnet nu, haha vi har religionprov imorgon och jag kan inte mycket... Efter skolan idag cyklade jag hem och sen till stan för att köpa nya jeans, för att mina har fått ett jättestort hål på knät. Snart ska jag äta middag och sen plugga mer antar jag. Kram!
Gammal bild haha. 
 
/stina

hola amigas y amigos

Nu måste jag verkligen göra spanskaläxan ojoj 

Sunday

Hello!

Hittade lite gamla bilder på min data, som jag snart ska lämna tillbaka:'((((  (DET RIMMADE OMG) Vi ska ju få nya i sjuan, och vi får exakt likadana och dom är ganska dåliga men ändå... 
 
Nu har jag fått lite mer insperation till att blogga, så det blir väl lite mer inlägg, men hur länge det varar vet man inte!   Snart ska jag äta frukost, sen ska jag nog vara med Ebba. Kram! 

The Perks of Being a Wallflower

Om ni har lite att göra idag, kan jag verkligen rekomendera att se den här filmen. Jag satt och grät några gånger haha! Jag såg den i princip bara för att Emma Watson är med... Men den var så himla bra! SE DEN
/stina
 

bara mår

Hej! Vaknade nyss och sitter och kollar runt på weheartit och lyssnar på Beyonce. Om ett tag ska jag väl äta frukost och så. Kram! 
 
/stina

Fredag imorgon!

Så himla skönt med fredag imorgon!
Ska på begravning och vårat disco som klassen har anordnat! Skitkul!!