wwwwebcam

Kom från dansen för ett tag sen, nu ska jag äta. vi hörs!
 
hade lite småtråkigt igår.. hhm

babyz

 
Helg allihopa! Igår var jag med Isa och Ebba, vi såg lite innebandy, badade badtunna och såg film. Det var skittrevligt! 
 
Ska snart duscha och sen vid ett cykla ner till stan och äta med fader. Sen måste jag plugga sönder, kan typ inget till noprovet på måndag... 

bo

Hittade en skitsnygg bild från femman (?) dat aron
 
Hej på er. Idag har jag typ bara varit i skolan, dansat och ätit. Nu ska jag plugga gärnet inför matteprovet imorgon. yey
 
 

helo

Mitt fina armband som jag fick av farfar från afrika! Har dock tappat bort det så jag är lite ledsen över det haha.
 
HEJ! Idag har jag hunnit med att träna, duscha och plugga. Ska nog se ett avsnitt how i met your mother, orkar inte riktigt göra något annat nu...
Har inte så mycket blogginsperation nu haha, det blir tråkiga inlägg:s:s:s Aja det blir väl bättre om ett tag. kram

goder

Bild från i vintras

24 september

Akrivbild
 

Har inget att skriva och måste plugga så hejdå

Måndag

Idag gick det inte sådär skitbra på dansen, pga en sträckning i mitt ben... Hoppas bara att det går bättre på onsdag. 
 
Efter dansen åt jag middag med mamma och har sedan pluggat, ätit kladdkaka och druckit te. Tänkte se nya avsnittet av New Girl nu och kanske plugga lite mer.

Sep. 22, 2013

Gud vad mycket det är i skolan just nu..
Bloggningen får lida av det tyvärr:(


Sunday

Skjorta och jeans från bikbok, tröja från monki :) 
 
 

Lördag

Hej vänner! Vaknade hos Alicia idag, fick skjuts hem av pappa, har packat och flyttat över till mama. Nu gör jag lite lunch och ska plugga lite också tror jag.
Kram! 
 

helg!

Dagen har varit helt ok, även fast fredag är den sämsta dagen enligt mig i skolan. Har mycket tråkiga lektioner osv. Men skitskönt att det är helg! Snart ska jag äta middag med la familia, sen åka till Alicia och hänga med henne. 
peace
/ s

Dagen

Idag slutade vi extremt tidigt, hade bara två lektioner! Så jag, Isa och Ebba cyklade till stan och åt på eastern palace. Riktigt gott var det! Vi satt där ganska länge och snackade. Sen cyklade jag hem, och sen till dansen (som ni kan se i inlägget under ↓). Det var skitkul. Sen åkte jag hem och åt middag, har nyss duschat och pluggar med tända ljus och bra musik nu. Bra dag ändå! 
Imorgon är det fredag, wohoooo krammm 
 

balettakademien

Tjo! Nu drar jag iväg till dansen, seya 
 

YA!

Kom på att jag glömt att säga att jag ska på Håkan med Alva i december!! LYCKAA oohohohoh!
Taggar sönder! Det är ju ganska länge kvar, men asså åh♡ 
 
 
 
 

lazy söndag

Hej, kom hem ifrån ebba för ett tag sen. Hade tänkt åka till Noras bands loppis på hamnis, men när jag kom hem märkte jag att jag är så otroligt trött... Så jag tror jag stannar hemma haha, kanske går och köper godis eller nåt gott, kram 
Föresten så färgade jag håret igår! Det blev ingen toning haha. Inte så stor skilnad, men utväxten är borta och slingorna syns inte lika mycket. Är nöjd! Och nej, jag orkar inte ta bättre bilder
 
/s




toning

 
Godmorgon allihopa! Funderar på att tona håret idag, men vet inte riktigt vilken färg. Vill ha lite mörkare brunt, men inte för mörkt. Några tips? 
 
 
 
 
 

Godmorgon




tja

Min fina kusin
 

 Idag har jag åkt hem till ebba, vi (hon haha) bakade kladdkaka, och jag cyklade till balettakademien och tittade på dagens danslektion pga förkylning. Nu har jag pluggat och duschat och ska dricka te för min hals dör snart... Kram!
 

kul kul

 

te och chokladbollar

Hej! När jag kom hem idag bakade jag chokladbollar, nu äter jag det och dricker te med tända ljus och musik. Har pluggat ganska mycket idag, hoppas jag kan allt inför spanskaprovet imorgon! 
Åh vad jag älskar hösten. Så himla mysigt och skönt haha! 
Bilder från weheartit. 
 

Nu ska jag se idol, kram 

Förkylning

Hej! Jag kom hem ifrån skolan kanske tjugo i fyra, och då tog jag det bara lugnt. Lagade middag i form av pasta, hemmagjort pesto (som iförsig pappa gjorde...) och en sallad. Enkelt men åh så gott!
 Nu pluggar jag spanska, inför prov på torsdag, och ska läsa lite biologi också. Är väldigt förkyld nu, så jag ska försöka plugga mer när jag inte kan träna. 
 
Snart ska jag duscha och sen se idol och svenska hollywoodfruar, yo
 

Julia och Agnes ♡

godmorgon

Snart åker jag till skolan puss 

hej

Har absolut inget att blogga om guys 
 
 
men om ett tag har jag dans, mår inte så bra så jag vet inte om det blir nåt för min del 
 
hejdå

Havet

 
Random gif hehe
Hej! Ni som inte har gått ut idag måste det! Asså gud vad varmt det är! Snart ska jag och pappa åka ut till havet och sola lite. Asså i september haha... Det har varit så kallt så nu passar vi på;) 
 

yo

En bild från i början av sommaren, på danslägret.
 

Nu sitter jag och lyssnar på Håkan, har tänt ljus och myserrr. Tar det nog lugnt ikväll, har fått huvudvärk vilket jag får ganska ofta (...) och är väldigt trött. 
 
På stan köpte jag en "cape" på Åhlens, kan visa bild sen, det är så kasst ljus i mitt rum haha. 
/s

Imorgon är det fredag allihopa! Veckan har gått sjukt fort men skönt med helg i alla fall. Imorgon ska jag och Ebba dra en fika efter skolan, ska bli najz


cutie

jag som ful unge 
 
Idag händer väl inte så mycket speciellt, ska träna och så. Åker till skolan och nån timme, yey
/ s

you had me at hello

Haha vet att jag lägger ut ganska mycket låtar, men dom är bra så hehe
Jag spelar minigolf bäst ändå. kolla bollen är i hålet ooojjjj 
 
Cyklade hem till Ebba efter skolan, vi fikade och skrattade lite, sen åkte jag hem och snart ska jag äta middag. Ikväll ska jag ta ett bad och kanske plugga lite spanska. Imorgon och på torsdag är det dans igen, yeah! Passar på att ta det lugnt idag haha. 
kram / s

SO

Nu har vi so!!:)


wo

Hej! Kom ganska nyss hem ifrån terminens första danslektion! Åh så kul det var! Vi hade vikare pga skadar på Karro, men det var skitkul ändå. Så himla skönt att börja träna igen haha. 
Vi dansade till den här låten, bra bra
 
 
 
 

måndag

 
Nemen hej allihopa! Idag börjar vi halv 9, så jag kan chilla lite innan jag cyklar iväg.
Jag och min evil twin hälsar godmorgon

Smash into you

 

1 September

Hej på er. 
Snart ska jag åka med mamma och pappa till vallen, där mormors sommarstuga är. Har huvudvärk, så jag får vila tills imorgon. Juste imorgon är det skolfoto på våran skola! Vet inte riktigt hur jag känner inför det, det blir alltid dåligt för min del... 
En bild från Vallen.