Fullt upp

Hej! Förlåt för sämst bloggning, har varit ganska upptagen, med plugg och så. (haha eller har jag inte orkat blogga jag vet inte).. Har nyss sett lol för andra gången haha, ska duscha och sen kanske plugga lite. 
 
Imorgon ska vi antingen fara till några kompisar eller bara vara hemma. Det skulle ju vara lika dåligt väder som idag så... :(
/stina

Imorgon!

Imorgon är det måndag och jag är jätteexalterad för den här veckan som kommer!!:) skriver varför osv imorgon!:) godnatt:)
/3bb@


Glad

Hej! Idag har det varit en jättebra dag! Efter skolan åkte jag till stan med ebba för att göra "lite ärenden", haha. Kom hem ganska tidigt ändå, och fikade med mamma. Imorgon ska jag fara till Emelie någon gång, för att fira hennes födelsedag!
/stina

Grattis pappa! ♡

Idag fyller min kära pappa år, grattis!


Asså petter ♡♡♡

Hej! Förut lyssnade jag jättemycket på Petter, och har börjat lyssna på hans nya (?) skiva. Hur bra som helst! 
Alla borde ju lyssna på den här låten, så himla bra texter är det! 
 
                
Ha det bra allihopen! 

Tisdag och regn

Hejsan! Idag är det ju tisdag,och som ni kanske vet så regnar det här!men det har börjat ljusna lite iallafall:)
Sen jag kom hem har jag målat naglarna,fikat,pluggat och kollat på tv,haha:D
Men igår berättade mamma något skitkul!!!! Veckan efter sommarlovet har börjat (tror jag) ska vi fara till Uppsala och Stockholm!!! Det blir ju jättejätteroligt! Både att få träffa min bästa Saga och att få fara till Stckholm! På sista tiden har jag hittat många spännande affärer där som jag ska till! Längtar!:D
Hoppas det är superbra med er och ha en superskön kväll:)

/Ebbi


Måndag

Hej! Ganska trögt med måndag, men den är snart över! Imorgon ska jag till stan med Lova och Moa för att fixa hemligheter till Emelie efter skolan. Sen har vi också nationella i engelska imorgon och på fredag. haha nooo
 
Helgen har varit jättebra dock! På lördagmorgon var jag ute och sprang i solen, vilken var hur nice som heeelst! Sen var jag på stan och fixade lite grejer, på söndan så va jag med Kevin och sen hade jag dans. Så nu vet ni det hahah
En bild från midgårds hiphop projekt. Bäst!
 
 

Hola!

Har nyss gjort hemgjorda hamburgare med Nora och Pappa, och ska till nattinén senare ikv. 
i brist på liv och saker att göra så får ni en webcambild. Wi.
 

Fick föresten veta att vi ska dansa på kulturnatta i år! Dock på dan... Men kom dit och kolla ba! 
/stina

All the other kids with their pumped up kicks

Pluggar nu, som vanligt haha. Imorgon har vi läxförhör på geografin, och på fredag i engelska, sen på måndag har vi biologiprov. Orkar inte.. Men snart är det helg som tur är! 
kram / s 

Francais

Nu har jag franska!:) haha


tråkig tisdag

sitter och pluggar nu, och ska nog se lite hockey med pappa snart haha. Det blir ett kort inlägg, haha orkar faktiskt inte skriva idag..
 
DAT BILD

Godmorgon!

Hej,och godmorgon!
Min morgon spenderas på Norrlandskliniken... Ska undersöka mitt lilla knä som tillför sådant stort problem i vardagen. Haha,nemen ja,jag måste kolla upp det.man tar ju en väntelapp och väntar tills det blir numret på lappen.och sedan går man och säger (i receptionen) varför man är där.och sedan ställer dom en på kö.och hela Umeå är typ här!Det tar en himla tid!! Men det fanns faktiskt wi-fi här,även om det inte var det bästa så var det ju ändå bättre än inget. Hoppas att alla får en jättebra måndag!
Hejdå!:D
/ebba


Kläder

Detta har jag på mig idag, med svarta jeans. Ha en bra Måndag haha!


Ändringar i designen

Vaknade för ett tag sen och var lite sugen på att ändra designen lite haha. Vad tycker ni?
Cornelia åker skrillor med sexåringar.
Tänk att det snart är vår!! Då behöver man inte åka nå mer skridskor. Yey.  HEJ DÅ SNÖ TTYN
 
/stina
 

kanske finaste låten på planeten

    
/stina
 

Waynes

Hej! Igår efter skolan var jag och Ebba på stan, och jag köpte lite grejer (som jag kan visa i ett annat inlägg) och pluggfikade för andra gången på waynes, och samma ämne också haha. Efter ett tag kom Alicia och Olivia så vi satt med dom ett tag.
Fika nr 1
fika nr 2
 
vem vet när nr 3 kommer! 
 
Kom nyss hem från en promenad med pappa, vi gick till berghem för att hämta våra kompisars bil, men pappa glömde bilnycklarna haha! Kram!/s
 
 
 

Dålig bloggning 123

Tjenare, nu sitter jag och pluggar engelska, har tittat på one tree hill och innan det hade jag dans. Det gick väl bra på dansen idag, vi tränar inför idun, med Harry Potter tema! Vi ska föreställa "Rita Skeeter". Det kommer bli så himla kul med kläderna och en jättebra dans. WI!
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag, det har jag! 
 
Kram/ s
 

Massa prov hit och dit

Halloj! Just nu är det väldigt mycket i skolan,prov och inlämningar så bloggningen kanske inte blir på topp,men jag ska försöka blogga varje gång jag får tid över.
Alltså jag vet inte varför men det finns typ aldrig något tillfälle som jag inte gör något har jag kommit på...väldigt konstigt! Eller det kanske inte är konstigt,jag vet inte?

Vi hörs,tjaba:)
/ebba


Första dagen avklarad

Igår kväll åt vi på vezzo, kan verkligen rekommendera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Godnatt

Ikväll har Tilde, Isa och Ebba varit här, och nu ska vi sova. Godnatt!


Födelsedag

Tjenare! Idag fyller jag 13 år ju. Vaknade för tidigt, vilket nog alla gör på sin födelsedagsmorgon... Låg och väntade till min familj kom in och sjöng. :) Jag fick springskor och springtights, så nu i vår ska jag springa mer har jag tänkt! Sen fick jag också pengar, en jättefin klocka, bio från nora, och en resa till London i sommar! Gud va kuuul! Sen ska jag få från släkt osv. Tack!
Bilder från i somras. Åh jag saknar sommaren så himla mycket!
 

Igår kom vi hem från Fjällen ungefär vid halv 12 på kvällen kanske. Var så himla trött efter en heldag med slalom och sedan bil i 5 timmar... Hoppas ni får en bra helg nu innan skolan börjar igen! Kram/s

fredag

hejsan!I Idag är det Fredag och jag hoppas kunna göra bort allt plugg jag har kvar idag! Har inte gjort någgonting i veckan men jag har ju varit sjuk såjag har vilat.Känns väldigt jobbigt att jag lixom har haft hela lovet på mig,men så blir det när man skjuter upp plugg...

hejdå

God Dag!

Jag har just ätit och har satt mig i soffan igen. Jag borde:
•räkna 3 sidor matte
•skriva en insändare
•skriva om en teknisk uppfinning
Det är ju inte så jättemycket men jag blir ändå stressad av att jag måste göra det! Men ändå så gör jag det inte,jag börjar,men slutar. Jag tror jag ska stänga av datorn och koncentrera mig på att räkna dom där mattesidorna som jag vill göra minst.Får se hur det går!

Ebbas vardagsproblem


Tärnaby

Nu har vi ätit pizza och sitter och tittar på hockey. Bloggar nog inte så mycket nu när vi är här, så hejdå!;)


Honing honing honing

Godmorgon! Som rubriken lyder så dricker jag honing! Varm vatten med honing i alltså:)det är ett tips till alla som är förkylda,eftersom att honing är mjukgörande för halsen så är det väldigt skönt att dricka det:) Idag åker ju Stina till fjällen och jag ska bara ligga och vila,försöka bli frisk! Ska nog börja plugga imorgon! Jag ska skriva en insändare och om en teknisk uppfinning! Men det borde ju gå ganska fort! Jag skriver sedan!
/ebba