Föreställningshelg

Vaknade för en timme sen ungefär, har ätit frukost och duschat.
Igårkväll var jag hos ebba, vi hade det skitmysigt! 
Och imorgon är det en av julavslutningarna med dansen! Taggaaa!!! Mår dock fortfarande inte hundra, men jag får köra ändå. Det sorgliga är att det är våran sista gång med Johan. Alla kommer sakna honom så mycket haha. Lätt en av dom bästa danslärarna på BA!
Sen så är det en till nästa söndag, fast då med en annan dansgrupp. 
 

Bad hair day every day

Jag har märkt att jag verkligen har "bad hair day" varje dag. Det blir ju inte bättre av att sitta och titta på sånna här bilder
Glömde gud mig eller
 
 
Ska duscha och sova, mår fortfarande inte jättebra vilket suger. Kram

hej igen måndag

Kom hem från dansen för ett tag sen, jag var inte med dock. Jag börjar må bättre så jag kan nog vara med på onsdag! 
Ska snart käka vilket ska bli gott för jag är så himla hungrig haha. Ska plugga lite till spanskaprovet ikväll och kanske sätta på ett avsnitt av världens bästa serie. (cornelia;);)) 
Bildbrist..

hög fem

Jag var med på dansen idag, gick helt ok. Har pluggat och ska duscha nu snart, ska också lägga mig tidigt så jag mår bättre imorgon. kram!

 

Sjukstugan

Hej! Både idag och igår har jag inte mått så bra. Dagen består av film, nässpray, te, och alvedon. Försöker göra det lite mysigt med ljus men jag svettas bara ihjäl av det haha. Vill inte vara sjuk nu, har redan missat två gånger av lockingen det är bara en lektion kvar. Kan ingenting! Om jag inte kan vara med imorgon så kommer jag typ inte kunna vara med på avslutningen. Happy life of stina karlsson
 
 
Bilder från i somras. vill bli brun igen asså åh 

yo

 
Känns som att det kommer mycket bilder i repris, men jaja.
 
Ikväll har jag dansat och det gick bra. Börjar dock få en förkylning vilket inte är toppen inför julavslutningen med dansen... Har druckit honungste och ska snart gå och lägga mig så vi får se om jag mår bättre imorgon!
Imorgon fyller föressten ebba år! wooo
 
 

Onsdagsgif

Godmorgon! Har världens fuldag idag.. Ska snart gå till bussen, kram

dagens

Tröja från bikbok. 
 
Sitter och tittar på solsidan som jag missade i söndags. Ska lägga mig tidigt idag, har varit så trött dom senaste dagarna... vi hörs

tråkig tisdag

Kom hem från stockholm/uppsala på söndagkväll. Vi var i stockholm på fredag och åkte till uppsala på lördag. Jag fick med mig lite grejer därifrån också. Tre tröjor och balletskor, ska börja i en balletdansgrupp efter jul, jag tycker inte att det är det roligaste, men bra att ha som bas. Sen köpte jag jeans och lite smågrejer från ikea. 
 
 
Ska plugga lite nu och sen blir det väl middag. Kram

it's a beautiful kind of pain

Tittar på bilder från sommaren, asså gud vad jag saknar det! Att bara vara ledig varje dag, inte ha massa plugg och att kunna ta det lugnt. Har tränat, ätit middag och ska duscha nu. Kram ♡

hej

Idag har jag haft dans, har ätit middag själv (sadface) och ska plugga och packa ikväll för jag ska nämligen till Stockholm imorgon! Är där fredag och nån gång på lördag ska vi vidare till Uppsala för dop.  Kommer hem sent på söndag så det blir nog inte så mycket bloggning i helgen. 
Lite kuliga bilder från how i met your mother

-

Bilder från förra vintern.
 
 

Måndag igen

Godmorgon! Igår åkte jag till Julia och vi bakade för farsdagsfika. Sen hade jag dans först från halv 5 till 6 och sen från halv 8 till halv 10. Den sista lektionen var en workshop för att "säga hejdå" till Johan som ska sluta. Det var kulkulkul. Snart ska jag gå till bussen och sen ska jag gå på utbildning för kamratstödjare halva skoldagen. 
 
En liten lam gif som jag gjorde nyss. Nu ska jag dra mig kram 
 

Natti

 Arkivbild.
 
Ska se ett avsnitt himym nu, sen sova. Är skittrött så det ska bli skönt!!
 
föresten så fyller bloggen 1år idag! gzz 

LORDA

Godmorgon/dag allihopen! Har hunnit äta frukost och duschat, och nu ska jag packa ihop mina grejer och flytta över till mor. Sen ska jag va med ebba. Kram!
 
 
 

FRIDAG

Såå skönt att det är fredag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se idol. Trevlig helg allihopa! 
 

waka waka eh eh this time for azkaban

Idag har jag varit i skolan, tränat och ätit. Har pluggat lite, men det känns som jag kan typ allt till matteprovet nu. Så det blir väl att ta det lugnt ikväll:)
 
Min baby voldemort

dans ♡

Lagomt ljust ljus där ja 
 
Idag slutade ju vi tidigt, så jag och ebba åkte till stan och åt och gick runt lite. Har sen haft en rolig danslektion med Johan. Vi började med "julavslutningskoreografin", och åh vad bra det kommer bli! Den här låten dansade vi till. 
 
Nu ska jag duscha och sen plugga. Kram

2013-11-05

Hej. skoldagen gick väl helt ok idag, inte den roligaste dagen men jaja. Men imorgon börjar vi vid 9 och slutar 10 i 11! Asså 1 timme och 45 min! Taggaahahahaa
 
Måste plugga matte inför prov och det orkar jag verkligen inte, vädret är piss, jag är hungrig och less nu ska jag äta hejdå
 

Man ba aa okej i wanna be you

Skippa till 0.55
skippa till 0.30
Om det inte funkar, kolla på youtube:) 

Söndag

Bild från sommaren fär 2(?) år sen. Asså kolla håret!! Jag vill ha så långt igen... 
Imorgon börjar alltså skolan igen. Det jobbigaste är alltid att kliva upp på morgonen, enligt mig. Längtar inte till att ställa klockan! 

from all the medicine

Bild från i somras. 
 

a

Lite random bild sådär
 
Igårkväll åt jag Felicia och Linnea middag på göteborg, köpte godis och åkte sen hem till Felicia. Vi spelade just dance vilket var hur kul som helst! Nu sitter jag och kollar runt på lite bloggar.
 
Det känns lite sorgligt att det är sista dagen på lovet imorgon.. Men men. 

November!

Hej på er! Kom nyss på att det är ju första november idag! Som sagt så ogillar jag typ allt med vintern, men just nu tycker jag att det skulle vara mysigt med snö. Bara det inte blir så kallt haha. 
Har gjort kaffe och ska snart dra mig upp från soffan och cykla till mamma. Puss