•sommarlov•

Tjoo!

Hur har erat sommarlov varit än så länge? Mitt har varit jättebra!
Jag har mest varit ute på promenader och lite på stan:) Sen har jag bakat och varit i Uppsala.
Sen firade jag midsommar i Ratan som vi gör varje år:) Men något som var jättetråkigt där var att min iPod försvann där! På dagen så är vi på typ en stor herrgård där folk från trakten och vissa Umebor också är. Jag gick och höll den i handen och förmodligen måste jag ha tappat den.Dum som jag var så hade jag ju inte den i någon ficka..
Vi och några andra som var där letade och letade men gjorde inga fynd:( Vi har ringt till gården och frågat om de har hittat den,men det har dom inte.Så vi fick polisanmäla det ( vi misstänker att någon kanske hittade den och tog den).
Man var tvungen att göra det för att ta det på försäkringen:/ men vi hade någon försäkring så vi kunde få en ny för endast 1500:- vilket var ju jättebra:)
Jag kan ju bara berätta att min iPod är som mitt barn... Och tänk hur det kan vara att tappa bort sitt barn?!!!!
Nä,skämtåsido!
Eftersom att jag oftast bloggar ifrån den så har jag inte så bra bilder nu.Alla mina bilder är ju borta:(

Här får ni iallafall några blandade bilder som togs för ett tag sen!:)


Nära

 
TIDSINSTÄLLT. 
 
Nu är jag nog påväg till London eller stockholm. taggaaa

Skate med Alicia

 
 
 
 
 

Munkviken 2013

 
Haha som ni ser så spenderade vi mycket tid på stranden. Det va bäst! 
 
 
 

dåli bloggning eller va tyck ni

HEJ! 

Kom hem för ett tag sedan från skellefteå där jag har varit i farfars stuga och idag har jag varit på släktträff. Det var faktiskt inte lika tråkigt som jag trodde det skulle vara haha! Har ont i fötterna från mina skor som jag har haft på mig hela dan och är hur trött som helst. Ska bli skönt att sova nu, när jag blev väckt upp kl 07:00 imorse... haha åh.
-random arkivbild haha
 

Jag åker ju även till London på fredag och kommer nog inte blogga då, men innan det. Hare!
 

20 JUNI

Dagen spenderades hemma, slingade håret och gjorde om lite i mitt rum. Tog bort min anslagstavla och lite onödiga lådor och min keyboard som bara tog plats.. Ska sätta in en klädstång och hänga upp gitarrer på ena väggen och måla om lite, det gör jag väl någon annan dag med tråkväder. Sitter nu och får insperation, tack weheartit!
 

 
 
 
 
 
Kram, stina

DANSSSSSSS

 
Nu är summer camp slut, och jag tog tyvärr inga bilder, men här är bilder som Linda har tagit. 
Taggar även London nästa helg, wohoo!
 
 
 

Här är det trevligt vill jag lova


Väntar på min kladdkaka som e i ung

 
Nu har det gått tre dagar av summer camp, det är riktigt kul! Har dock varit ganska sjuk och förkyld, men har lyckats vara med mycket! Imorgon sover vi över på balettakademien, det kommer ägaaaa!
och snart ska jag äta kladdis
 
 
 
 

Hejj!

Asså Gud! Det är sommarlov!!:
Dock så bjuderväl Umeå inte riktigt på det finaste vädret men det är ju ändå sommar!
Som stina tidigare skrev så var vi ju på ungdomscupen idag:) det var trevligt.Dock träffade vi typ bara Några få som vi kände,trodde att det skullevara fler.Men senare i juli blir det ju UFF! Då är det ju typ massa olika länder som kommer:) då ska jag dit!
Nu på kvällskvisten har jag badat,ätit mat,och kollat på James Bond med pappa!:D quantum of solace.
Se den!

Nu vill jag sova! Jag far ju till Uppsala imorgon! Bonne nuit:)


S u m m e r c a m p

Hej! Idag har jag och ebba varit på ungdomscupen och kollat fotboll. Det var ganska kallt, så när jag kom hem tog jag ett bad, och har ätit tacos till middag. :DDDDD 
 
Imorgon börjar danslägret med balettakademien, så kallat "summer camp". Det har jag varit med på dom två senaste åren, men i år kommer det bli ännu roligare, för att ingen annan än alvaro från dansgruppen bounce kommer hålla lektioner! OMGGGG taggaaaaa!
 
Galet bra från bounce sista konsert, (dålig kvalla dock) spola till 1:05 om du är otålig, där börjar det bästa ju
 
 
 
glad för sommarlov!! 
 
/stina
 

En dag kvar i skolan!

Hej! Kom på att vi bara har Måndag kvar och sedan slutar vi, åhhh! :DDDDDDDDDDDDDDD 
 
Klassresan va föressten bäst! Har tappat bort sladden till kameran haha så bilder får ni väl senare. Det var en strand just där, så vi spenderade väl den mesta tiden där :) Det var jättevarmt och vi badade mycket! Dessutom var det bra mat om jag får säga det själv! Rekomenderar munkviken! (grattis simon)
 
Igår cyklade jag till sävar. CYKLADE TILL SÄVAR. Det var 3 mil!!! Can't even belive it myself
 
Jaja hare! /s
 
 
 

channel ORANGE

 
 
 
 

KICK IT

Hej! Imorgon drar vi iväg på klassresa, kameran följer med så det kommer nog bilder sen! Ska packa nu och sen åka och köpa godis!
 
Haha enormt annorlunda bild, varsågod!
 
 
Skriver i helgen, kram!
 

Tihih


500 days of summer

holaaaa
 
Ska snart äta middag och sen dra iväg till grubbe, där är det ett typ möte för alla blivande sjuor haha. :) 
 
Idag slutade vi tio över 1 (YAAAA), cyklade direkt hem och har städat min garderob (som inte blev gjort igår...) och tagit det lugnt. Imorgon ska vi öva med alla musikklasser (4m-9m) i kyrkan inför vårkonserten som är senare på kvällen. Ha det göttt
 
Kram / s
 
 

Lady luck

Helt galet hur nyss det här känns. Bilden togs på hösten, alltså innan vintern (som ni vet haha)! Det var ju evigheter sen!!!


Ikväll ska jag städa i min garderob, duscha och nog lägga på en ansiktsmask. Idag var faktiskt första söndagen på jättelänge som jag inte har "söndagsångest", som jag brukar få för att det är måndag imorgon. Men nu är alla prov över, vi slutar tidigare och vi har inte mycket vanliga lektioner. WIIIIIIIII!
 
 
 
 

leker gulli

trött och förkyld, jippi