Fredag imooorrrnn!!!

Firar med bilder från veckan!
:D


IMORGON ÄR DET FREDAG GUYS!

snygga alicia
Efter skolan idag var jag med felicia, vi gick till fåren på rödäng och sen till rödberget. Det var kul! Nästa vecka börjar dansen också, är så himla taggad på det! På måndagar blir det hip hop contemporary, på onsdagar en annan hip hop, torsdagar jazz repertoar, och på söndagar locking med någon lärare som jag aldrig haft förut.
Ska bli skitkul! 
 
Har nyss ätit middag, ska nog plugga lite och sen chilla och vara glad över att det är fredag imorgon. 
/ Stina

OH MY GAAAD

HEJ! JAG TÄNKER SKRIVA DET HÄR INLÄGGET I CAPS, FÖR ATT JAG ÄR  SÅ HIMLA EXITED!!!!!!! SÅG NYSS SENASTE AVSNITTET AV PRETTY LITTLE LIARS, OCH ASSÅ OJ. NI SOM INTE HAR SETT DET MÅSTE VERKLIGEN DET! SÅ SPÄNNADE OCH BRA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
 

precis som romeo älskar julia

Lyssnar som vanligt på håkan, kom hem ganska nyss och ska äta något nu för jag svälterrrrr
 

2013-08-28

Snart är Augusti slut. Fattar ni? Vill inte lämna sommaren, dock känns det som att vi gjorde det för ett tag sen.. Men höst är ju mysigt också... visst?
 
Två bilder från Trästock. Andra bilden är Noras band, The Holys. Gilla dom på facebook vettja
 
 

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Lyssnar på ^ och det är najjjjsssssss
 
Slutade kvart över 2 idag, för ensemblen blev inställd igen.. Och vi har det imorgon också så det blir sovmorgon:) Så himla skönt att äntligen få sova ut! 
Idag hade vi hål i ca 2 timmar, så jag Ebba och Isa cyklade till stan och åt på Subway. d va gött
 
 

Teenager Post


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

.

Hej!
Nu ligger jag på en madrass hemma hos Stina.hon sover fortfarande:/
Största delen av gårdagen spenderades med Stina också,vi var ute till en början på typ en promenad eller nåt.:D
Det är ju så himla skönt på sommarkvällar! Även om det är lite kallare nu.Idag så ska jag äta frukost,gå hem kanske och sedan ska jag träna!

Ha en bra dag!
/ebba


lördagskväll

Hej! Snart kommer ebba hit, vi ska hänga här ikväll. 
 
Tidigare idag var jag på stan bara en snabbis för att se mina kompisar dansa på apberget. Duktiga var dom! Tråkigt att inte jag var med bara, fick dans i benen när jag tittade på dom haha! 
Min bästa bok! 
/ s

Första veckan klar!

Är så otroligt glad att det är helg! :D Första veckan har varit chill, lektionerna bestod ganska mycket av planering typ och att lärnarna ska lära sig våra namn. Det känns bra med dom nya i klassen också, hoppas bara dom trivs också haha! 
 
trevlig helg! / s

folk viskar om oss

 
Bild från hotellet i london, inte världens bästa haha.. Bilderna på internet var inte så som rummen såg ut. Lol men helt okej var det.
 
-> Fråga mig på ask föresten!  <-

summertime sadness

 
Idag var det den första "riktiga" skoldagen, och den var helt ok! Vi slutade vid 3 och sen jag kom hem har jag hunnit se ett avsnitt how i met your mother och lyssnat på musik. Skriver mer imorgon!
 
/s

Godmorgon onsdag!

Hej! Idag börjar vi 10 ö 9 för ensemblen blev inställd. Så snart ska jag äta frukost och sen cykla i 20 min för att komma till skolan. 
Gjorde ett collage som alla gör nu haha, men här är mig sommar ungefär
ha d gött / s

Jag åt upp ebbas riskakor

Hej!
 
Idag var andra dagen på skolan. Vi har spenderat ungefär halva dagen med alla musikklasserna, och lekt lekar, gått nån tipsrunda typ osv. Vi slutade tre, och då cyklade jag hem med ebba och vi satt ute på en kulle haha. 
 

19 augusti

Hej! Slutade 12 idag, jag och Ebba cyklade hem till henne. Sen åkte jag hem och har ätit middag och ska nog se ett avsnitt av himym nu. 
 
 
Gammal bild :)
 
/ s

Det där blev ju sjukt misslyckat

Jag skulle göra ett tidsinställt inlägg hahahaha men det kom upp nu!
 
Jaja,jag sitter iallafall i soffan och väntar på att gå och sova typ,jag vill sova,fast jag vill inte börja skolan imorgon..Litet problem.
Jag hoppas att bloggningen från min sida kommer bli bättre,jag har inte haft något att skriva om:(
Och juste,jag måste ju lägga fram vad jag ska ha på mig imorgon!!!! Annars  kommer jag stå i en halvtimme och välja! 
Taco hej  , Ebba
 

Utkast: Aug. 18, 2013


Söndag

Hej! Sista dagen nu, kommer typ aldrig kunna vakna imorgon. Påsar under ögonen första veckorna räknar jag med... Ska försöka somna tidigt ikväll, vi får se hur det går! 
Ska nog äta nån lunch nu och sen fara till Ebba. 
 
FÖRRESTEN! Har ni hört/sett att det är avspärrat i många delar av "centrala umeå"? Typ nånting om granater. :o Läs om det själva, jag vet ingenting annat än att jag blev rädd haha.. Typiskt mig att tro att hela umeå kommer gå i bitar! Asså det kanske inte ens var en riktig granat men ändåååååååå 
 
http://www.dn.se/nyheter/sverige/umea-avsparrat-efter-granatlarm/
 
Tråkigt inlägg utan bilder, bloggar kanske mer ikväll. 
 
 
 

Två dagar

... Är det kvar på sommarlovet. Oh my gurd. Det har gått alldeles för fort! Idag regnar det hur mycket som helst, så jag förblir väl hemma för resten av dagen. Sitter i pyjamas och tittar på repriser av top model sverige, ska nog äta frukost snart. 
Bild som Alicia tog på mig för nån månad sen när vi åt gött på en kulle. 

Kram / s

Påväg hem till mig

 
Beställde dom här idag, hoppas bara att dom passar! 
/ s

Brunch

 
 

Vi bakar kladdkakaaa


Godmorgon


21.45

jag tänkte att jag skulle göra det lite snitsigt och skriva klockslaget som rubrik.Men inlägget kommer ju ändå inte komma upp då:(
JAG ÄR SMART
Idag har jag varit med Tilde,vi drack iste på waynes(eller jag drack iste och hon drack nån vitamindryck) och sen gick vi ungefär till älven och bara pratade ett långt tag:) Nu på kvällen har jag varit hos morfar och tränat. Imorgon ska jag vara med stina och morfar igen!
Förresten så har vi ju en ny design! Jag tyckte det blev jättebra:)
Helt och hållet gjord av Stina.

God kväll,Ebba

Hellströmpromenad

Har suttit i parken och lyssnat på bra musik, tänker på att skolan börjar snart och jag borde ta vara mer på mina dagar. Men det blir inte så ändå. Kan inte dom här sista dagarna vara varma och soliga?
 
/ s
 

Jag borde verkligen göra något

  Sitter i leopardtights och tar lite för mycket webcambilder, oj. 
 
Ska äta lunch om ett tag och sen cykla iväg till mamma och hämta lite saker som jag glömde. Vill så himla gärna att det ska bli bra väder, man borde ju vara ute sista veckan av sommarlovet hallå?! 

dagen

Hej på er!  Åt lunch med Ebba vid 12 idag, sen gick vi runt lite och satte oss på café station vilket är skitmysigt! Satt där ett tag , drack kaffe och skrattade ganska mycket hoho
 
Har hittils spenderat kvällen med Julia, sett how i met your mother och ätit popcorn. 
 
 / s
 

Victoria's secret

 
Hej! Min syster kom med den här från New York när hon hade varit där för nån vecka sen. Gissa om jag blev glad? Den luktar hur gott som helst och är inte så tung, vilket jag tycker är bra! 
 
Snart ska jag cykla till stan och äta med ebba på eastern palace. MUMMSSSSSS
Kram / s

gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

 
Ligger i soffan, lyssnar på håkan, och vill ha mat. hejdå.
 

Hejsan svejsan lingongren

arkivbild-
Hej! Ska snart cykla iväg till stan och möta Alva, sen ska jag nog fara hem till mama. 
 
Kram / s

who run this maaddaaah

Hej! Gillar ni nya designen? 
 
 
 
Kram / s

Ännu en lazy söndag

 
 
Satte väckare på 8 (!) för att vänja mig lite vid att gå upp nu inför skolan. Såklart stängde jag av den direkt och vaknade 10 istället... WHY? Jag har verkligen vänt på dygnet. Har ätit frukost i form av ljusungsbröd och grönt te. Det va gott. 
 
Kram / s
 

Favoritskor

 

björkåsen med ali

Damm på alicias mössa? 
 
kram / s
 

om du vore mer som mig

kram / s 
 
 

Sommar är så bra

Hej på er! 
Kom ganska nyss hem från en promenad vid älven. Det behövde jag nog för att komma igång, var jättetrött i morse... Har ätit en smoothie till lunch och ska nog ta en dusch snart.
 
Nu sitter jag och lyssnar på destiny's child (!) och tittar på sommriga bilder på weheartit. Favorit sysselsättning?.. 
Kram / s

Pretty little liars

Hej! Idag har jag gått på stan en snabbis, köpte lite saker och fixade leg och bankkort. Efter det cyklade jag till Ebba, och va där ett tag. Sen åt jag middag och cyklade till Ica och köpte en liten goding som jag åt till senaste avsnittet av pretty little liars. Säsong 4 är verkligen spännande!! Bra dag fastän vädret inte var på topp.
 
 
Kram / s
 

The making of Harry Potter

 
 
Finns skitmycket fler bilder, lägger upp dom nån annan gång. Det som var coolt med museet var att det faktiskt va där dom spelade in! Alla hpfans borde fara dit! 

Längesen

Stockholm.
 
Hej efter ganska lång uppehåll haha! Kom hem från björkåsen för ett tag sen, ska snart äta senmiddag. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och se nån film, tips? 
 
Mitt sommarlov har varit bra hittils, har badat, solat, ätit god mat, och hängt med kompisar, lyssnat på bra musik. Vill inte att det ska ta slut!! Man blir nog aldrig less på sommar,
 
Lovar att blogga mer nu när jag är hemma, så vi hörs! 
/stina